• Header-downloads-1.jpg

Kweekschema's

Wanneer u zelf gaat kweken is het van belang om een goed kweekschema op te stellen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met het opstellen van een goed kweekschema.

Wat is een kweekschema?

Een kweekschema is een tabel waarop precies te zien is wanneer en hoeveel voeding uw plant nodig heeft. Ook kunt u zien welke soort voeding uw plant nodig heeft.

Wat is het voordeel van een kweekschema?

Het voordeel van een kweekschema is dat u precies weet wat u in welke fase van het groei- en bloeiproces van uw plant moet doen. Dit voorkomt een mislukte oogst.   

Kweekschema op maat

Bent u van plan om te gaan kweken en wilt u een kweekschema ontvangen? Wanneer u ons aangeeft welke planten u wilt gaan kweken en in welke omstandigheden, dan kunnen wij een kweekschema voor u opstellen. Naast het maken van een kweekschema kunnen wij u ook adviseren welke voedingssupplementen u het best kunt gebruiken. Wij hebben een groot aanbod producten om de groei en bloei te stimuleren, extra voeding te geven aan uw planten, uw planten te versterken en een aantal substraten voor een goede basis. Door voedingssupplementen mee te nemen in het kweekschema is deze nog vollediger en heeft dit dus nog meer effect op het eindresultaat.

Download alle kweekschema's

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk advies bij het gebruik van uw kweekschema? Stel uw vraag via ons adviesformulier. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk informeren. 

Vraag advies

Scroll naar boven