• Header-Biologisch-producten-3.jpg

Fastfood Mineral

Met BAC Fastfood Mineral heeft u een meststof die speciaal is ontwikkeld voor de gehele levenscyclus van Autoflowering planten. Deze meststof kan bij alle soorten kweekmediums worden gebruikt, ook is deze meststof te gebruiken bij kweeksystemen of irrigatiesystemen. Deze 1-component meststof maakt het werk om uw planten water te geven zeer gemakkelijk, u hoeft alleen de dosering aan te passen aan het stadium waarin uw planten zich bevinden.

Gebruik Fastfood Mineral in combinatie met BAC autostimulator voor het beste resultaat. Fastfood is ontwikkeld voor elke cyclus van de plant (groei en bloei) zonder een behoefte aan andere aanvullende producten.

Dosering: 4-5 ml per 1 liter water. Meegeven met elke watergift. De dosering hangt grotendeels af van het type plant dat wordt gekweekt, dus we raden een minimale dosis aan van 4 / 5 ml per liter water, die kan worden verhoogd volgens de behoeften van de plant en cyclus van het gewas. Tevens adviseren wij het gebruik van bladversterkers als Pro-actieve en Foliarspray om alle processen te versnellen.

NPK 2-4-5

2.2 % of total nitrogen (N), Phosphate 4 % (P), potassium oxide 5.2 % (K2O)

Ingredients: Ca, Cu, Fe, Mn, S, Zn

Download veiligheidsblad

Bestel in onze webshopZoek een verkooppunt

fastfod-mineral-producten-baconline

Meer minerale toevoegingen

minerale-toevoegingen-ph-.png

pH -

Sterk geconcentreerde pH- voor het verlagen van de pH.

Bekijk product
minerale-toevoegingen-ph+.png

pH +

Sterk geconcentreerde pH+ voor het verhogen van de pH.

Bekijk product
minerale-toevoegingen-plant-vitality-plus.png

Plant Vitality Plus

De plantversterker vitality plus kan worden gebruikt in elke cyclus van de plant.

Bekijk product
minerale-toevoegingen-calmag-2-0.png

CalMag 2.0

BAC CalMag 2.0 is een hoogwaardige mix van calcium, magnesium, ijzer en natuurlijke spoorelementen die er voor zorgen dat aan de extra calcium en magnesium behoefte van de plant kan worden voldaan.

Bekijk product
Scroll naar boven