• Header-producten-1.jpg
Home > Plantstimulatoren
plantstimulatoren-bioclone.png

Bio Clone

Bioclone gel is een 100 % natuurlijke stekken gel. Het zorgt voor een optimale start van stekmateriaal.

Bekijk product
plantstimulatoren-bloeistimulator.png

Bloeistimulator

De bloeistimulator stimuleert de vermeerdering van de positieve micro-organismen in uw medium waardoor de opname en het transport van de voedingsstoffen(K) sneller zal verlopen.

Bekijk product
plantstimulatoren-final-solution.png

Final Solution

BAC Final Solution zorgt voor een snelle fermentatie van alle afvalstoffen rond de wortel/wortelharen.

Bekijk product
plantstimulatoren-wortelstimulator.png

Wortelstimulator

Stimuleert de groei van de positieve micro-organismen in uw medium, ten gunste van de opname van de voedingen door de wortels.

Bekijk product
plantstimulatoren-x-seed.png

X-Seed

X-Seed is één van onze 100% natuurlijke plantversterkers.

Bekijk product

Biologische plantstimulatoren

Bent u op zoek naar biologische plantstimulatoren? Wij bieden u diverse krachtige biologische plantstimulatoren van hoge kwaliteit. Deze producten stimuleren de groei van planten, struiken en bomen. Ze verhogen de weerstand en zijn snel werkzaam.

BAC Online biedt verschillende biologische plantstimulatoren aan:

  • Biologische wortelstimulator: Met deze biologische plantstimulator wordt het wortelmilieu beter beschermd tegen verschillende soorten bodemziektes. Tevens wordt de groei van goede micro-organismen gestimuleerd. Dit komt ten goede van de wortels en van de wortelharen. De uitgekiende combinatie van bio-stimulatoren zorgt voor een snelle en sterke wortelgroei.
  • Biologische bloeistimulator: Met deze biologische plantstimulator wordt de bloei van planten gestimuleerd. De bloeiperiode is voor veel planten de meest belangrijke periode in de cyclus. Met deze biologische bloeistimulator wordt de bloeiperiode eerder op gang gebracht. Bovendien zal deze periode van bloei langer duren.
  • Biologische final solution: Dit is een biologische plantstimulator die zorgt voor een snelle fermentatie van afvalstoffen die zich bevinden rondom de wortels en wortelharen. Dit product is geschikt voor het opwaarderen van organische mest.
  • Bio Clone: De biologische plantstimulator Bio Clone is een natuurlijke gel die zorgt voor een optimale start van stekmateriaal, snelle beworteling en uitbundige groei versterker van uw plant.
  • X-Seed: Deze biologische plantstimulator is een revolutionair product ter verbetering en versnelling van ontkieming van zaden.

Meer informatie over deze biologische plantstimulatoren kunt hieronder vinden. Wilt u advies over welke van de biologische plantstimulatoren u het beste in kunt zetten? Neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Kenniscentrum

De medewerkers van BAC hebben veel kennis op het gebied van het kweken van gewassen. Wij delen onze kennis graag met u. 

Wanneer u vragen heeft over één van onze producten of wanneer u advies wilt ontvangen over de toepassing van onze producten, kunt u altijd contact met ons opnemen.


Kenniscentrum

Scroll naar boven